Naslovnica Pretraživanje AA
WP2: REINFORCEMENT OF INFRASTRUCTURE FOR SCIENCE-INDUSTRY COLLABORATION
 
 
RADIONICE

Radionice

U okviru aktivnosti prijenosa znanja i umrežavanja (WP4) predviđene su četiri radionice s malim i srednjim poduzećima i partnerskim sveučilištima.

Radionice će biti organizirane u suradnji s malim i srednjim poduzećima u Hrvatskom automobilskom sektoru s ciljem informiranja malih i srednjih poduzeća o projektnim aktivnostima, inovacijama dostupnim na sveučilištima i dati priliku da mala i srednja poduzeća izraze svoje potrebe za inovacijama. Putem ovih radionica pružit će se prilika za predstavljanje inovacija stvorenih na sveučilištima širem spektru Hrvatskih i Europskih tvrtki.

Sve aktivnosti prijenosa znanja i umrežavanja su vrlo važne za jačanje suradnje između znanosti i industrije, a ujedno i za uspostavljanje učinkovitog sučelja između partnerskih sveučilišta i malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj automobilskoj industriji.

 

Sve radionice će biti najavljene na vrijeme. Održat će se individualne konzultacije s ključnim sudionicima kako bi se osigurala kvaliteta radionica programa i dovoljan broj učesnika.


OBAVIJESTI
Objavljeno: 24. 3. 2015. u 13:31
Održana četvrta radionica projekta VISTA

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu 20. ožujka 2015. održana je četvrta radionica projekta "VISTA – Inovativni sustavi računalnog vida za siguran promet". Koordinator projekta je Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, uz partnerstvo s Fakultetom prometnih znanosti.

Pored predstavljanja poduzeća mlađi istraživači projekta su predstavili dosadašnje rezultate istraživanja.

 

Više informacija možete naći u nastavku obavijesti, a fotografije s radionice možete vidjeti ovdje.

Iva Harbaš
Objavljeno: 24. 9. 2014. u 17:36
Treća radionica projekta VISTA

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu 16. rujna 2014. održana je treća radionica projekta "VISTA – Inovativni sustavi računalnog vida za siguran promet". Koordinator projekta je Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, uz partnerstvo s Fakultetom prometnih znanosti. Radionici su, između ostalog, prisustvovali predstavnici iz poduzeća Xylon, Visor i PhotoPay.

Pored predstavljanja poduzeća mlađi istraživači projekta su predstavili dosadašnje rezultate istraživanja zajedno s planovima za budući rad.

 

Više informacija možete naći u nastavku obavijesti, a fotografije s radionice možete vidjeti ovdje.

Iva Harbaš
Objavljeno: 3. 3. 2014. u 17:39
Uređeno: 10. 3. 2014. u 14:06
Druga VISTA radionica

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu 25. veljače 2014. održana je druga radionica projekta "VISTA – Inovativni sustavi računalnog vida za siguran promet". Koordinator projekta je Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, uz partnerstvo s Fakultetom prometnih znanosti. Radionici su, između ostalog, prisustvovali Zoran Barišić iz HGK, Zlatko Hodak, direktor AD klastera i predsjednik Hrvatskog klastera konkurentnosti automobilskog sektora i Branko Mihalić, direktor ACC, dopredsjednik Hrvatskog klastera konkurentnosti automobilskog sektora.

Pored predstavljanja automobilskog sektora mlađi istraživači projakta su predstavili dosadašnje rezultate istraživanja zajedno s planovima za budući rad.

 

Više informacija možete naći u nastavku obavijesti, a fotografije s radionice možete vidjeti ovdje.

Iva Harbaš
Objavljeno: 18. 7. 2013. u 15:57
Uređeno: 10. 3. 2014. u 12:55
Prva VISTA radionica

Povodom početka novog EU projekta "VISTA – Inovativni sustavi računalnog vida za siguran promet", na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu je 20. lipnja 2013. održana prva radionica projekta. Koordinator projekta je Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, uz partnerstvo s Fakultetom prometnih znanosti. Voditelj projekta prof. dr. sc. Sven Lončarić predstavio je ciljeve projekta VISTA. Na radionici su sudjelovale tvrtke u hrvatskom automobilskom sektoru.

 

Više informacija možete naći u nastavku obavijesti, a fotografije s radionice možete vidjeti ovdje.

Iva Harbaš
TRAŽILICA
 
FINANCIRANJE
 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
This project is cofinanced by the European Union from the European Regional Development Fund.
 
 
 

 

"Ulaganje u budućnost"

 

Odricanje od odgovornosti/Disclaimer
 
Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ne odražava nužno gledišta Europske unije.
 
The contents of this website are the sole responsibility of the University of Zagreb Faculty of Electrical Engineering and Computing and do not necessary reflect the views of the European Union.