Naslovnica Pretraživanje AA
WP2: REINFORCEMENT OF INFRASTRUCTURE FOR SCIENCE-INDUSTRY COLLABORATION
 
REPOZITORIJ
 
 
VISTA - COMPUTER VISION INNOVATIONS FOR SAFE TRAFFIC

VISTA je projekt čiji su ciljevi jačanje transfera tehnologije i komercijalnih kapaciteta partnerskih sveučilišta, prijenos postojećih aplikacija računalnog vida sa sveučilišta u mala i srednja poduzeća, te razvoj novih aplikacija baziranih na računalnom vidu za primjenu u prometnim i transportnim uslugama u suradnji s malim i srednjim poduzećima u automobilskoj industriji.

Projekt je financiran iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007 - 2011 za pomoć zajednice u okviru programa IPA za regionalni razvoj u Hrvatskoj.


Objavljeno: 4. 11. 2014. u 16:39
Uređeno: 22. 12. 2014. u 10:57
Uspješno predstavljanje VISTA...

Projekt VISTA se uspješno predstavio na dvanaestoj međunarodnoj izložbi inovacija ARCA održanoj od 15. do 18. listopada 2014. godine u Boćarskom domu u Zagrebu. Među 250 izloženih inovacija VISTA je osvojila dva priznanja:

  • Zlatnu plaketu i priznanje Ocjenjivačkog suda ARCA 2014 za više inovacija u okviru projekta VISTA, voditelj: prof. dr. sc. Sven Lončarić.
  • Nagrada skupu inovacija iz projekta VISTA za "Best Invention" od strane iranskog "First Institute of Inovators and Researchers" koju je dodjelio Iran kao ovogodišnji partner Hrvatske na izložbi inovacija, voditelj: prof. dr. sc. Sven Lončarić.

Plakete možete pogledati ovdje, a fotografije medalja se nalaze u nastavku obavijesti.

Zlatna plaketa Ocjenjivačkog suda ARCA 2014

Nagrada za "Best Invention" od iranskog "First Institute of Inovators and Researchers"

Iva Harbaš
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
KONZORCIJ
 

 


FINANCIRANJE
 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
This project is cofinanced by the European Union from the European Regional Development Fund.
 
 
 

 

"Ulaganje u budućnost"

 

Odricanje od odgovornosti/Disclaimer
 
Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ne odražava nužno gledišta Europske unije.
 
The contents of this website are the sole responsibility of the University of Zagreb Faculty of Electrical Engineering and Computing and do not necessary reflect the views of the European Union.